tiistai 29. maaliskuuta 2011

Viimeistelyä ja vieraita

Viime viikonloppuna raksalla kävi jälleen ystäviä tutustumiskäynnillä. Suosittelen muuten muillekin pienen ja vilkkaan arvioijan käyttöä raksalla - melko nopeasti huomaa, jollei ole muistanut ottaa huomioon lapsiperheiden tarpeita :) Nyt on sitten ekat vaipatkin Havurinteellä vaihdettu! Hurray! 

Miltei kaikki pinnat (lattialaminaatit, laatat, kattopaneelit, tapetit ja sisämaalit) olivat paikoillaan ja saunaakin oltiin alettu rakentamaan. Joitakin listoja puuttui edelleen, samoin kuin sähkötöitä ja valaistusta. Tällä viikolla odotamme myös putkitöitä tehtäviksi ja saamme vihdoin paikoilleen myös hanat ja pytyt. Mitä unohdan vielä?

Irtisanomisilmoitus motivaatiokämppään on jo tulostettu ja se tullaan toimittamaan tällä viikolla vuokranantajalle. Ihanaa päästä tästä kurjasta kämpästä eroon. Alla hiukan tunnelmia taannoiselta tapetointikurssilta.


Pituus on näissä puuhissa etu

Tässä hyvin palvellut jakkara..

Vatupassi kokeneissa käsissä

3 kommenttia:

 1. Tosi kiva tapetti. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Mari! Tapetit ostimme kaikki kerralla samana päivänä sen ihmeemmin niitä etukäteen suunnittelematta. Yksi rulla jäi käyttämättä kun se ei tuntunut sittenkään sopivan kokonaisuuteen (tämä olikin tapeteista kaikista hinnakkain).

  Itse ajattelin, että tapetithan ovat juuri niitä, joita voi kuitenkin melko kivuttomasti vaihtaa ja sitä kautta muuttaa tilan ilmettä. On melko lailla mahdotonta tietää ennakkoon kuinka kauan mitäkin kuviota jaksaa katsella, joten eikun intuitiolla vain!

  VastaaPoista
 3. Meille tuo tapettien valinta on ollut todella vaikeaa. Lopulta löydettiin mieleiset joka huoneeseen ja sen jälkeen onkin ollut aika helpottunut olo. Tapetteja on tosiaan suht helppo vaihtaa, mutta me taidetaan olla niin laiskoja, että jää usein ajatuksen asteelle.

  VastaaPoista