keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Eroon motivaatiokämpästä ja lähemmäs luontoa

Huhhui, miehet ovat tänään urakoineet kodinhoitohuoneen kiintokalusteet paikoilleen. Hiukan hämmennystä herätti vielä altaan paikka, joka jätettiin jokseenkin leijuvaan tilaan viimeksi asiaa pohdittaessa. Olisiko siis hyvä, että allas olisi keskellä tasoa vai pitäisikö sen sittenkin olla siinä reunassa, josta on käynti meidän synkkääkin synkempään kotiSPAhan ja saunaan? Reunaan laitettaessa jäisi keskelle enemmän työskentelytilaa, mutta toisaalta kylppärin oven vieressä olisi hyvä olla hiukan tasoa, jolle asettaa vaikkapa sitten ne korut - tai käänteisesti kylppäristä ulos tullessa tasoa jolle asettaa se jääkylmä saunajuoma! Kuvassa juuri tuo pyykinhuoltopuoli KHH:sta, jonne allas tulee. Vasemmalta käynti kotiSPAhan ja oikealta tupakeittiöön. Toisella puolella KHH:ta sitten istuintilaa ja lisää tasoa ja kaapistoa.KODARI - pyykinhuolto

Joskus nämä pienet tuntuvat niin suurilta kysymyksiltä. Niihin voi jäädä jumiin vaikka kuinka pitkäksi aikaa. Kuitenkin kaikki alkaa tuntua jo nyt niin konkreettiselta. Olen onnesta soikeana kun pääsen itsekin katsomaan edistymistilannetta vielä tänään, ihanaa!


Hiukan harmaita hiuksia aiheuttaa ajatus siitä, mitä muutto merkitsee. Puunausta, hinkkausta, pesua, pyyhkimistä, imurointia, pakkausta, roskakassien kantamista ja sitten vielä lisää kantamista, kalusteiden kantamista, laatikoiden raahaamista, loputonta siivoamista ja puhtaanapitoa. Hmh, pitäisköhän anoa lomaa tähän muuttoon ja unohtaa ne kesälomareissut, joihin jo muuten lennotkin maksettu?


No, mutta nyt koiraa ulkoiluttamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti