lauantai 5. maaliskuuta 2011

Kiintokalusteet kotona!

Kylläpä Raksanainen on pinteessä kovassa kun raksalle on jo kiintokalusteet tulleet viime perjantaina, mutta itse en ole niitä päässyt katsastamaan. Paketeissahan ne vielä siellä lojuvat kun asennustiimi aloittaa työnsä vasta ensi viikolla. Mutta silti, pitäisi päästä katsomaan. Viikonlopun aikana on nähtävästi myös kodari ja kylpyhuone saunoineen saaneet laatoituksensa myös lattioihin. Kylläpä on kova hinku päästä näkemään tuotakin ihmettä. Synkkäähän siitä tulee, se on selvä. Lisäksi sisämaalaustyöt on hyvällä mallilla. Kohtahan tässä pitäisi alkaa tapetoimaan. 

Motivaatiokämppä alkaa todellakin tuntumaan kevättä kohti entistä ikävämmältä ja haaveet uudesta pinnasta, miellyttävästä sisäilmasta ja omasta pihasta mylläävät entistä kiivaammin. Odotan myös todenteolla sitä, ettei joka kerta kaapin ovea avatessa tule selkään mieletöntä tavararyöppyä, vaan tavaroille on paikkansa, tilaa ja väljyyttä. Nyt on sellainen kaaos kaikkialla kun vierashuoneestakin on tullut varasto, jossa on säilötty kaikkea keskuspölynimurista kiukaaseen ja kiviin. Ajatelkaas nyt, meillä on jo pidemmän aikaa ollut huone, jossa on kiuas kivineen, muttei saunaa! Jokohan pääsisi vapuksi saunaan...

Nyt on muuten jo muutamaan kertaan ajatusmalli toiminut niin, että raksasta on tullut koti. Tulee siis puhuttua niin, että kotona tapahtuu sitä tai tätä ja että kiintokalusteet on nyt jo kotona. Ihanaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti