sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Nopea tilannekatsaus

Putkimiestä ei sitten näkynyt sovittuna ajankohtana, eikä mitään ilmoitustakaan kuulunut. Raksamies soittelikin sitten perjantaina LVI liikkeeseen asiaa selvitellen. Oli kuuleman mukaan joku hankala case, joka piti saada valmiiksi kuun vaihteessa. Mielestäni on aivan uskomatonta, että rakennusalalla tällainen on aivan tavanomaista. Kenenkään ei näemmä mitään tarvitse ilmoitella itsestään, mikäli myöhästyy tai peruu kokonaan tulonsa. Tästä tietenkin voi lähteä liikkeelle melkoinen lumipalloefekti. Saa nähdä mitä tässä vielä tapahtuu..nythän siis olemme virallisesti irtisanoneet vuokra-asuntomme ja elämme uskossa, että putkityöt ja sähkötyöt on valmiina pääsiäisen, viimeistään vapun tienoilla.

Eilen käytiin muuten viemässä Havurinteelle pesukone, jonka matka uuteen kotiin taittui oikein hyvissä tunnelmissa anoppilasta saakka. Kaveriksi se sai koiran, joka syystä tai toisesta tykkäsi pitää nenuaan pesukoneen nurkkaan tuettuna. Kenties ikävöi anoppilaan ja nuuskutti siitä tuttua tuoksua ;) Tämä pesukoneen siirto tapahtui siis viikonloppureissun ja n. 1000 ajokilometrin jäljiltä, eikä kukaan ollut edes rätynen. Hyvä me!

Koiruus ei ollut aikoihin käynyt Havurinteellä, ja voi sitä iloa kun se pääsi ensimmäistä kertaa tassuttelemaan valmiille lattialle. Oli todella hienoa nähdä kaveri niin iloisena siinä ympäristössä. Lämpöjäkin oli hiukan nostettu ja tunnelma oli kovin kodinomainen kun kaikki lattialistatkin tuntui olleen paikoillaan. Katosta roikkui vielä joitakin johtoja sieltä täältä. Mutta mitä minun silmäni sitten näkivätkään: keittiö oli jo aivan toista maata kun kodinkoneet oli nostettu paikoilleen. Vau. Sähköt niihin edelleen on liittämättä, mutta kädet ristissä odotamme, että sähkömies pääsee paikalle tällä viikolla. Odotan niin sitä hetkeä kun sähkömies ilmoittaa tehneensä sähkötyöt.

Saunakin oli viimenäkemältä muuttunut todella paljon - se on nyt valmis! Voi, miten olen tyytyväinen tuohon meidän kylpyhuoneeseen ja saunaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti