perjantai 22. huhtikuuta 2011

Voiko ihanammin aamu enää alkaa!

Eilinen oli ensimmäinen muuttopäivä, tai paremminkin muuttoilta, sillä raksamies vapautui muuttoon klo 16 ja alun perin suunnitelmissa oli viedä joitain tavaroita illalla ja jatkaa sitten toden teolla lauantaina. Arvatenkin olimme niin innoissamme tästä suuresta muutosta, että ehdimme eilisen aikana jo tuoda paikoilleen muun tavaran ohella olohuoneen sohvan, ruokailuryhmän, ja mikä tärkeintä sängyn. Niin, olemme nyt nukkuneet ensimmäisen yön Havurinteellä, nams.

Koiruus otti koko muuttopäivän varsin löysin rantein. Aivan lopussa se vasta heräsi todellisuuteen ja alkoi vastahakoisesti katselemaan meitä käsittäen, että edessä on automatka. Matka taittui ihan mukavasti pakussa, pienehkö koiramme kiipesi miltei heti lähtökuopissa istumaan syliini - pelkääjän paikalle. Yöllä havurinteen herraskoira piti huolen siitä, ettei meille tule tunkeilijoita ja haukahtikin muutamaan otteeseen vieraita ääniä. 

Pian jatketaan punnerrusta ja tuodaan kirjoituspöydät, kirjahylly kirjoineen ja tietenkin varaston sisältö kotiin. Täytyy sanoa, että kyllä tämä muutto on paras muutto ikinä!

1 kommentti: