sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Kiitokset tiimille!



Pohjanmaan kuljetusveljekset toimittivat hirret tontille eräänä syksyisenä arkiaamuna. Kuormalavoja oli tietenkin hamstrattu tätä ajatellen edeltävä viikonloppu ja niitä tuntui riittäneen varsin hyvin pakettien alle. Paketteja
tuli myös Ruukilta ja Lauttaniemeltä. Melkoinen JOULU!



Talkooväkeä oltiin pyydetty apuihin hirsirungon pystytykseen, jonka oletettiin kestävän kolmisen päivää. Toisin kävi. Rungon pystytys alkoi klo 7.30 ja päättyi samana päivänä klo 19.30. Hyvä me, hyvä tiimi! Tiimiin kuului ammattitaitoinen nosturikuski, kirvesmies, myyntimies, raksamies, raksanainen, kyty ja hyvin joukkoon sulautunut valmentaja.



Hirsien asentamisen jälkeen päästiin jo suoraan seuraavana päivänä asentamaan kattotuoleja - kesto 1,5h. Porukasta oli pari henkeä vähentynyt, mutta vauhti oli jäänyt päälle edelliseltä päivältä, joten teho oli taattu. Paikalla pyörähti myös vastaava mestari, joka muiden ruokatauon aikana otti muutaman askeleen rungon sisä- ja ulkopuolella, ja poistui kaupungin humuun tuossa tuokiossa.



Tällä hetkellä toinen päätykolmiokin on jo paikallaan ja toista aletaan huomenna nikkaroimaan. Melko korkeaa työskentelyä se on noilla telineillä touhuaminen. Toivon mukaan ensi viikon loppuun mennessä telineitä on käytetty talon etu- ja takapuolella ja kaiken tuon purkamisen ja uudelleen kasaamisen sekä sitä seuraavan nikkaroinnin lopputulemana meillä on vesikatto päällä.

1 kommentti:

  1. Hyvä hyvä, tsemppiä vain rakentajille! Siitä se valmistuu. :)

    Tervetuloa seuraamaan meidänkin rakentamista ja kommentoida saa! http://operaatioahava.blogspot.com/

    VastaaPoista