keskiviikko 4. elokuuta 2010

Powerplay my dear

Sähkösuunnittelijan tuloon oltiin valmistauduttu ajatuksella..missä tarvitaan pistokkeita, missä valokatkaisimia, himmentimiä, halogeenejä tai muita mukavuuksia. Suunnittelija istui pöydän ääreen, avasi läppäriltä pohjakuvamme, joi kupin kahvia ja kaksi lasia kivennäisvettä, nautiskeli pullasta, kysyi kolme kysymystä, kuunteli tarkkaavaisesti, oli hiljaa ja lähti mökille. Melkoista ylivoimaa.

Meidän suunnitelmallamme on kiire. "Ensi viikolla sitten, lähden nyt mökille". Selvä. Ensi viikolla sitten. Olimme lievästi sanottuna hämmentyneitä. Meidän tehtävämme on nyt odottaa luonnosta ja kommentoida sitä. Siirryimme tämän tilanteen märehtimisen sijaan nopeasti seuraavaan vaiheeseen eli LVI-suunnitelman epäselvyyksiin. Lenkitettyämme ja uitettuamme teinarin aloin tarkemmin suunnittelemaan kiintokalusteiden ohella altaita, hanoja, suihkuja ja pönttöjä. Paikat ovat olleet selvillä jo melko kauan. Ainoastaan keittiön allas on vaeltanut hiukan edestakaisin.

Huomenna jatketaan samaan malliin. Pitänee tuoda se MS Project pikapuolin kotiin, jotta saan tulostettua keittiön seinälle aikataulut, DL:t, vaiheiden toisistaan riippuvaisuudet ja budjetit yms. Minun pääni ei selviä ilman kokonaiskuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti