sunnuntai 8. elokuuta 2010

Juhlia ja ajanhallintaa

Pää on ylikuormittunut aikataulutuksilla, sen huomaa siitä, että miettii kaikenmoisia kummallisuuksia kesken viikonloppuisten juhlien. Ystävän polttareissa taisin unohtaa stressin, mutta rippikirkossa ehti sitten saarnojen ajan pohtimaan jo monenlaista nippeliä ja nappelia. Ilokseni saimme loppuviikosta suuren osan projektin aikataulutuksista siirrettyä MSProjektiin. Täytyy muistaa tulostaa huomenna töissä kuvat kokonaisuuden ja DL:ien hahmottamiseksi.

Sähkömies oli kuin olikin mökkeilyn lomassa vilkonut meidän projektiamme ja lähettänyt sähköpostia tiedustellen muutamia yksityiskohtia. Asia siis etenee kaikesta alkuhiljaisuudesta ja mökkeilyuhkailusta huolimatta.

LVI-suunnitelma on parasta aikaa valmistumassa, ja minä vielä kamppailen turhamaisuuteni kanssa. Unidrainit vaan niin vetävät puoleensa (niin minua kuin uskoakseni myös vettä, vaikka ymmärrän täysin hinnoittelun hipovan pilviä, etenkin perinteisiin kaivoihin ja ritilöihin suhteutettuna. Pari päivää aikaa päättää tämä seikka.

Raksamies kävi myös loppuviikosta tontilla touhuamassa ja kaatoi 4 kuusta sekä yhden koivun, jotka olisivat jääneet talon alle. Vielä yksi upeannäköinen, paksu ja komia vanha petäjä täytyy saada poikki ja pinoon talon alta. Tämän kaatoon ei kuitenkaan yksin pidä ryhtymän. Luulisin, että minustakin voi olla tässä hyötyä, sillä kesän polttareista on juhlittu 3/3 ja häistä 3/4.

Huomenna tontille saadaan asiantuntijoita: jätevesiasiantuntija ja rakennustarkastaja. Tarkoituksenamme on hiukan selvittää tulevaa korkoa ja etsiä paikkaa mahdolliselle jäteveden suodatusjärjestelmälle. Tässä kohtaa alkaa näyttää siltä, että panospuhdistamot ovat vielä sen verran epäluotettavia kavereita, etä pitäydymme mieluiten perinteisemmissä menetelmissä.

Raksamiehen tyylinäyte talon koron mittamisesta 12.8.2010

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti